Juul is 29-01-2007 overleden

Netterden 29-01-2007

Dag lieve mensen van de Three Turnips.
Het is heel erg lang geleden dat ik samen met mijn man onze dalmaat Juul bij jullie uit het dinfonds hebben opgehaald.nl 25-05-1995. Een hele “lelijke” hond zeiden jullie met een kopvlek en heel weinig stippen hij was pas 14 maanden en was al bij 2 of 3 andere gezinnen geweest. Maar wel heel erg lief. Wij trokken de stoute schoenen aan en vertrokken vanuit de achterhoek om hem te bewonderen. Het was liefde op het eerste gezicht. Dank jullie wel dat jullie ons het vertrouwen gaven om voor zo’n prachtige hond te zorgen. (we hadden nl ook geen ervaring met honden). En inderdaad zo’n lieve aanhankelijke hond ook nooit geen problemen met hem gehad toen onze drie kinderen werden geboren. Maar helaas hebben we hem afgelopen November moeten laten inslapen hij was bijna 13 jaar oud. Het is nu Januari en we missen hem nog elke dag. Wie weet als de tijd rijp is komen we graag weer naar jullie om een dalmaat uit het din fonds te halen. Heel erg veel succes met jullie prachtig werk en geef alle honden die nu in het fonds zitten een dikke knuffel!
Anne-Marie Dellemann