DIN Fonds Familiedag zondag 24 sept. 2023

UITNODIGING:

Voorgaande jaren konden we voor onze Din-Fonds Familiedag terecht in Loon op Zand, maar door droevige omstandigheden ging dat afgelopen jaar niet door en moesten wij op zoek naar een andere locatie. En die hebben we gevonden mooi centraal in Nederland, in Harderwijk:

Wij organiseren onze jaarlijkse DIN Fonds Familiedag op zondag 24 september 2023, bij de Duitse Herdervereniging, Herderewich in Harderwijk. Deze vereniging verzorgt opleidingen voor Herdershonden maar heeft een mooie locatie waar we gebruik van kunnen maken.

De alom traditiegetrouwe bekende koffie of thee met appeltaart staat voor ons klaar vanaf 10.00 uur. Daarna volgt ons ochtendprogramma met diverse activiteiten in groepjes door het bos.

Bijvoorbeeld het Dalmapolyspel: Monopoly maar dan voor Dalmatiërs met hun baasjes.

Na de lunch zijn er verschillende activiteiten, waaronder de Worstenrace. Wie wordt er gekroond tot de Worstenkoning(in) 2023?

Wij adviseren voor deelname aan de ochtend activiteiten in het bos voor de spikkels vanaf 6 maanden.

Wilt u ook weer deelnemen, dan vinden wij het fijn als u zich vooraf opgeeft en te betalen via het kopen van een deelname reservering in de DIN Fonds winkel via www.din-fonds.nl/winkel/ . Hierdoor kunnen wij op de juiste manier voorbereiden.

A.u.b. NIET via onze Facebook pagina aanmelden.

Jammer genoeg moeten ook wij de deelname prijs iets verhogen. Dit om uit onze supergezellige wandelingen nog een bedrag over te houden voor de opvang en/of bemiddeling van de Dalmatiërs in Nood. Voor de Din-fonds familiedag vragen we daarom een bedrag van slechts € 10,= per persoon.

En:

  • Op de dag zelf op locatie betaalt u, de deelname kosten € 12,= p.p.
  • Uw reservering annuleren is mogelijk tot uiterlijk 4 kalenderdagen van tevoren. Dan betalen we uw inschrijfgeld terug.

Vraagje? Maurice Verburgt behandelt ze graag. U kunt contact met hem opnemen via: evenementen@din-fonds.nl

De DIN Fonds winkel is ook weer aanwezig, heeft u een wens, kussen, slaapzak, etc. dan kunt u die vooraf reserveren via info@din-fonds.nl

 De opbrengst van deze dag en de winkel komt geheel ten goede aan de DIN Fondshonden.

Bij de DIN Fonds winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan dalmatiërartikelen, waaronder de DIN Fonds kalender 2024. Een kussen of een slaapzak reserveren kan natuurlijk ook door een bericht naar info@din-fonds.nl

En de Tombola met weer hele leuke prijzen.

Noteer alvast in uw agenda!

Datum                         : Zondag 24 september 2023

Ontvangst                   : 10.00 uur

Aanvang speurtocht : 10.30 uur in kleine groepjes.

Locatie                        : DHV Herderewich   Plaggenweg 1  3847LV Harderwijk

Parkeren                     : Gratis parkeren op eigen terrein

Kosten                         : € 10,00 per persoon, incl. koffie/thee met appeltaart
:
Pinnen is in onze winkel ook mogelijk

 Wij hebben het vriendelijke verzoek om uw consumptie en lunch te kopen in de kantine, alles voor een redelijke prijs, hiermee steunt u ook het DIN Fonds.

Deelname aan activiteiten van het DIN Fonds gebeurt op eigen verantwoording.

De DIN Fonds commissie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel, indien deze tijdens DIN Fonds activiteiten wordt geleden.