Sascha is 25-01-2007 overleden

Lieve Sascha
Vandaag, donderdag 25 januari 2007, hebben wij onze lieve Sascha (geb. 22-07-1991) moeten laten inslapen. Ze was 15 jaar, 6 maanden en 3 dagen oud. Alhoewel ze vorig jaar maart een herseninfarct had gehad, was ze daar toch redelijk van hersteld. Maar de laatste 2 maanden ging ze toch weer achteruit. Ze werd erg mager, haar achterlijf verzwakte en ze was gedesoriënteerd. Ze was gewoon op. Zelfs van de wandelingen die ze altijd zo graag maakte kon ze niet echt meer genieten. We zullen haar erg missen. Ze heeft altijd een bijzondere plek in ons gezin gehad. We zullen haar voor altijd in ons hart blijven dragen.
Sascha is eind mei 1993 als ex DIN-fondshond bij ons komen wonen, zie hiervoor ons verhaal bij Dalmatiërs op hun plek.
Peter, Margit, Sanna en Jonne Olijslager uit Dieren