Cyrano (Opa) is 14-02-2007 overleden

Helaas hebben we onze oude vriend Cyrano op 14 februari moeten laten inslapen. Hij kon opeens niet meer opstaan of bewegen en na 2 dagen proberen ging het niet meer. Hij is net geen 13 jaar geworden en is bijna een jaar bij ons geweest.
Omdat ik in de evenementencommissie van het DIN-fonds zit hoorde ik van Cyrano die met 12 jaar nog in de opvang werd gebracht. Na lang nadenken vonden we dat ie zijn laatste tijd wel bij ons mocht doorbrengen. Hij was erg in de war door al dat verhuizen en had last van blaasontsteking na antibiotica kuur waren zijn darmen nogal in de war. Na veel zoeken met voer en alternatieve geneeswijzen kregen we dat in balans. Het duurde best lang voordat hij een beetje gewend was bij ons dus kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om hem nog te herplaatsen. (hij zou bij ons logeren tot er een betere plek voor hem was).

memorandum 2007-02-14 Cyrano2
Hij was nog hartstikke kwiek en liep nog met gemak kilometers mee op zijn gemak te snuffelen. Hij genoot van aandacht en durfde al snel ook op de bank te liggen. We hebben veel lol met hem en om hem gehad en denken met veel plezier aan hem terug. Geen etenswaren laten liggen in de buurt van opa want hij rook het door mijn tas heen (en een twix kun je best eten met papier en al) deuren openmaken was geen probleem. Een hond van die leeftijd is zoals ie is en een taaie was het zeker jammer genoeg kon hij de strijd niet winnen. Hopelijk zijn er meer mensen die een (oude) hond nog een kans willen geven het is niet altijd makkelijk maar ze hebben nog zoveel te geven. Dag lieve Cyrano hopelijk ben je nu weer bij je baasje.
Corrie en Pieter