Balou is 18-03-2011 overleden

Op 18 maart 2011 hebben wij afscheid moeten nemen van ons zonnetje in huis , Balou. Hij werd op 16 juli 1996 in Roemenië geboren en later mee naar Nederland gesmokkeld. Na drie jaar hier kwam hij in de DIN opvang terecht en sinds 6 september 1999 waren wij de gelukkige baasjes van hem. Hij was een energieke hond die nergens bang voor was en zelfs gek was van luchtballonnen en ook van vuurwerk was hij niet bang maar eerder nieuwsgierig.

memorandum 2011-03-18 balou2Lange wandelingen over het strand en door de bossen waren zijn favorieten en ook autorijden vond hij altijd geweldig. Hoogtepunten waren de voorjaarsvakanties met het gezin in de bossen van Drenthe en de strandvakanties in Zeeland of op de Waddeneilanden , maar ook bij “verre ” vakanties naar Normandië en Toscane kon hij zich naar hartenlust uitleven . Uiteraard was hij ook van de partij bij de DIN -activiteiten. Bij wandelingen was hij altijd herkenbaar met zijn onmisbare bal of stok in zijn bek. Bij de DIN spelen sleepte hij totaal drie prijzen in de wacht. In de zomer van 2008 moest hij een operatie ondergaan aan zijn aan een gescheurde kruisband en meniscus aan zijn linkerachterpoot , gevolgd door een operatie aan een gescheurde kruisband aan zijn andere poot , begin 2009.

 

memorandum 2011-03-18 balou3Hierna takelde hij zienderogen af en waren lange wandelingen voor hem taboe geworden. De laatste keer dat we met hem een DIN activiteit bezochten was september 2010 in Delft , zonder dat hij ook maar aan iets meedeed. Dankbaar dat we zo’n lange tijd plezier met hem mochten hebben zal hij voor altijd in onze gedachten voortleven.

Henk en Jannette Bijkerk