11 juni 2016 Midsummer Strandwandeling ZATERDAGAVOND in IJmuiden

midzomerwandeling 2016

We zijn zoals elk jaar op zoek naar nieuwe wandellocaties en uitdagingen, dit jaar hebben we besloten om een avondwandeling te organiseren op een mooie locatie in IJmuiden.
Het DIN-Fonds organiseert dan ook op zaterdag 11 juni 2016 een strandwandeling waarbij wij van harte welkom zijn in het hondvriendelijke Strandpaviljoen Beach Inn.
We kunnen kiezen tussen de koffie met appeltaart of een blikje frisdrank met een snack.
Is uw hond ouder dan 6 maanden, dan kan deze ook meewandelen. De wandeling gaat richting Parnassia en de wandelafstand kan worden gelopen van ca één uur tot wel ca twee uur.
Het leuke is deze keer, dat je vanaf bovenaan de parkeerplaats bij de 2 roestige jaknikkers (kunstwerk) de trap af loopt of het pad naar beneden en daar beneden, mogen de honden al los meelopen naar het strand waar Strandpaviljoen Beach Inn te vinden is.

Wandelt u ook weer gezellig mee, dan vinden wij het fijn als u zich opgeeft bij Marlies van Galen per e-mail: evenementen@din-fonds.nl of telefonisch 06-20358745. Graag met vermelding van het aantal deelnemers en honden.

Ook nieuwe foto’s voor de nieuwe kalender 2017 zijn al weer hartelijk welkom, dus vergeet die mooie momenten niet aan ons te mailen. info@din-fonds.nl

Ook deze dag zijn er weer leuke artikelen te koop in de DIN Fonds winkel
De opbrengst van zowel de wandeling als de winkelverkoop komt geheel ten goede aan de DIN Fondshonden.

Informatie

Datum ZATERDAGAVOND 11 juni 2016
Ontvangst 19.30 uur
Aanvang wandeling 20.00 uur
Locatie Strandpaviljoen Beach Inn
IJmuiderslag 37 (Navigatie adres)
1974VV IJmuiden
Telefoonnummer: 0255 – 520 222
Parkerek Let op! Betaald parkeren Na 20.00 uur Gratis
Kosten deelname € 6,00 per persoon, inclusief koffie / thee met appeltaart (exclusief slagroom) of Blikje frisdrank met een snack
Kosten deelname kinderen tot 12 jaar € 5,00 voor kinderen tot 12 jaar, inclusief fris met appeltaart (exclusief slagroom)
Graag contant betalen. Pinnen is niet mogelijk