ONLINE Lentewandeling op Hemelvaartsdag donderdag 13 mei 2021 a.s.

 

 

De winnaar van de waardebon met de meeste likes is geworden: Maartje Koekoek- Weesie

 

Op donderdag 13 mei 2021 organiseert het DIN Fonds een Lentewandeling in de prachtige omgeving waar jij graag wil wandelen.

Wat is het idee!

We kunnen jammer genoeg i.v.m. Covid-19 nog geen gezamenlijke wandeling organiseren in het bos of op het strand.

Daarom is het plan dat we allemaal ons eigen wandeling lopen, met als vertrekpunt – vanuit thuis of ergens waar jij met je partner of gezin graag willen wandelen. Je drinkt vooraf Koffie/Thee/Frisdrank met een stuk appeltaart, zoals we altijd doen met een DIN Fondswandeling en we starten allemaal tegelijk om 11.00 uur vanuit jou zelf gekozen vertrekpunt.

We willen natuurlijk graag deelgenoot zijn van jullie wandeling en daarom vragen we jullie om onderweg enkele mooie foto’s te maken en om te laten zien dat het om de DIN Lentewandeling gaat willen we op de foto’s ook onze speciale sticker in beeld zien.

De speciale sticker word je na inschrijving – en betaling toegezonden, waarna je deze b.v. uitprint en in beeld brengt op jou mooiste foto’s.

Maak enkele foto’s met onze speciale sticker in beeld en post die donderdagavond 13 mei 21 uiterlijk 24.00 uur op onze Facebook ncdh.dinfonds pagina en de mooiste en origineelste foto wordt beloont met een waardebon te besteden in de DIN Fondswinkel of DIN webwinkel.

De winnaar wordt de mooiste foto met de meeste FB likes

Wandelt u ook gezellig mee, dan vinden wij het fijn als u zich opgeeft.

Ga naar de online DIN Fonds webwinkel http://www.din-fonds.nl/winkel en bestel je deelname sticker door je per echtpaar of gezin aan te melden. Deelname is voor het minimale bedrag van € 2,50 per echtpaar, gezin of groep. Meer dan € 2,50 mag natuurlijk ook 😊

Vragen? per e-mail: evenementen@din-fonds.nl of telefonisch 025-5517522

Ook foto’s voor de nieuwe kalender 2022 zijn al weer hartelijk welkom, heb je mooie foto’s zonder de sticker en denk je dat die in aanmerking mogen komen voor de nieuwe DIN Kalender 2022 dan ontvangen we die ook heel graag van je.

Dus vergeet niet die mooie momenten met ons te delen en aan ons te mailen via info@din-fonds.nl

Door inzenden van je foto’s geef je het DIN Fonds toestemming om een foto kosteloos te mogen gebruiken voor de DIN Kalender 2022

Ook kun je in de DIN Fonds winkel online een slaapzak of een kussen bestellen.

De opbrengst van zowel de wandeling als de winkelverkoop komt geheel ten goede aan de DIN Fondshonden.

Noteer alvast in jou agenda!          

 Datum                                                   Donderdagmorgen 13 mei 2021    (Hemelvaartsdag)

Koffietijd                                               10.30 uur

Aanvang wandeling                            11.00 uur

Locatie                                                  Startpunt: Thuis of  Jou keuze, bos, strand, ..

Kosten                                                   Minimaal € 2,50 per echtpaar of gezin. Excl. Koffie/thee met appeltaart

De DIN Fonds Commissie

 NB.: Deelname aan activiteiten van het DIN Fonds gebeurt op eigen verantwoording.

De DIN-Fondscommissie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel, indien deze tijdens DIN-Fondsactiviteiten wordt geleden.